General Selami: Bugün İran dünyada parlıyor

  • 28 Kasım 2019
  • 1.243 kez görüntülendi.
General Selami: Bugün İran dünyada parlıyor

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Başkomutanı General Hüseyin Selami, Hemedan eyaletinde on bin gönüllü seferberin buluşmasında yaptığı konuşmada, bugün İran İslam Cumhuriyeti siyasi gelişmelerin kalbi ve beyni ve sahaya hakim olan ve dünyada parlayan devlet olduğunu belirtti.

General Selami gönüllü seferberlere hitaben konuşmasında İran milleti bilinçli bir millet olduğunu ve bağımsızlıktan başka hiç bir reçeteyi kabul etmeyeceğini belirterek şöyle ekledi:

İktisadi savaş alanında düşman hayallerinde İran milletinin iktisadi ruhunu kırmayı ve teslim olma eğilimini gündemine aldı ve yaptırımlar bu milleti dize getireceğini zannetti, fakat İran milletine mağlup oldu.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Başkomutanı, İran milleti düşmanları hezimete uğratma uzmanı olduğunu ve düşmanları hangi ölçekte olursa olsun dağıttığını vurguladı.

Amerika rejimi yıpranmış ve siyasi Alzheimere yakalanan bir rejim olduğunu vurgulayan General Selami, Amerika’nın siyasi rejimi milletleri geri kalmışlıkta tutmaya ve aşağılamaya çalıştığını, böylesine habis bir devletle teamülde bulunarak ilerleme ve onurlu olmanın mümkün olmadığını kaydetti.

General Selami ayrıca gönüllü seferberlerin İran milletinin fedaileri olduğunu belirterek, gönüllü seferberler ilahi mucize ve İran İslam inkılabının büyük önderi İmam Humeyni’nin -ks- kalbine ilahi ilham ve İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Hamanei tarafından İran milletinin kalbine ve ruhuna yerleştirilen şecere-i tayyibe olduğunu vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.