General Selami: İran milleti gücünün zirvesinde

  • 29 Kasım 2018
  • 1.644 kez görüntülendi.
General Selami: İran milleti gücünün zirvesinde

İran devrim muhafızları ordusu komutan vekili tuğgeneral Hüseyin Selami, “İran halkı iman ve şehadetinden dolayı gücünün zirvesindedir’ dedi.

İran’ın Yezd ilindeki İslam Dünyası Tıp Camiası Şehitleri’ni anma kongresinde konuşan Hüseyin Selami, “ABD’nin öncülüğündeki bölge ve dünya genelindeki şeytani güçler her geçen gün daha da bir zayıflamakta ve çöküş sürecindeler” dedi.

İranlı askeri yetkili,  son 40 yıl içinde İran milletinin saadetin ancak direnişle elde edildiğini gösterdiğini belirterek, ”dünyada düşmanlarıyla yıllarca barış ve uzlaşı içinde olmaya çalışanların bugün artık milletlerinin önünde nasıl zillet altında aşağılandıklarının görüldüğüne dikkat çekti.

Tuğgeneral Selami, ”Düşmanlara teslim olanların kültürel kimliklerini ve tüm değerlerini ve yüce hedeflerini kesinlikle kaybedeceklerini ve eninde sonunda dünya zorba güçlerinin planlarına tabi olacaklarını” söyledi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutan vekili, başta ABD’de 50 milyon fakir ve diğer sanayileşmiş ülkelerdeki yoksul insanların varlığına işaretle, ”Bu durum düşmanların boş iddialarının aksine kendilerinin ciddi sorun içinde olduğunu göstermektedir ama İran milleti, ilkelerine bağlı kalacak ve baskılara asla boyun eğmeyecek ve teslim olmayacaktır’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.