Hacı Sadıki: ABD, terör için İran’a silah sokmak istedi, başaramadı

  • 27 Ekim 2022
  • 127 kez görüntülendi.
Hacı Sadıki: ABD, terör için İran’a silah sokmak istedi, başaramadı

Veli-i Fakih’in İslam İnkılabı Muhafızları (Sipahiler) Ordusu Temsilcisi Hüccetülislam Vel Müslümin Hacı Sadıki bir radyo röportajında, İslami İran’ın ABD ile işgalci İsrail’in başını çektikleri istikbar cephesine karşı verdiği mücadelelerine değinerek “İran daima kendi hakkını savundu.
Ama onlar İran’ı tezyif etme niyetiyle hiçbir girişimden çekinmediler. Bu arada neyi yapmadılarsa, yapamadıklarındandır” dedi.
Hüccetülislam Hacı Sadıki daha sonra, son fitne ve kargaşa olaylarında batılı ülkelerin terörist yüzlerinin ortaya çıktığına değinerek “Onların İran’da anarşi ortamı yaratma ve terör olaylarını arttırma yönünde düşündükleri planlarından biri, yurtiçindeki unsurlarına kaçak silahlar ulaştırmaktı” diye konuştu.
Veli-i Fakih’in Sipahiler Ordusu Temsilcisi Hacı Sadıki açıklamasının devamında batılıların İran’a kaçak silahlar sokma çabalarıyla ilgili olarak “Evet onların böyle planları vardı. Ama İlahi lütuf ve güvenlik güçlerimizin birlik bütünlük içinde fedakarane gösterdikleri çabaları sayesinde böyle bir komplonun gerçekleştirilmesi engellendi.
Bu doğrultuda Düşman unsurlarından bir hayli silah keşfi oldu. Ayrıca güvenlik güçlerimiz yurdumuza silah sokan unsurların karargahlarına ağır darbeler indirdi. Böylece yurda kaçak silah sokulması kaynağında kurutuldu” ifadesini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.