Halep zaferi çok yakında…

  • 26 Kasım 2014
  • 1.258 kez görüntülendi.
Halep zaferi çok yakında…

Halep Kırsalında Çok Sayıda Terörist Öldürüldü

Terör örgütlerinin Nubbul ve Zahra Beldeleri çevresinde çekilmeye başladığı bir zamanda, Suriye Ordusu’na bağlı birlikler Halep ve kırsalında çok sayıda teröristi öldürdü, kuzey kırsalda da  önemli bir  noktayı  çember içine aldı.

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Halep ve kuzeybatı kırsalının 20 km uzağında olan Nubbul ve el Zahra Beldeleri çevresinde çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini söyledi.

Terör örgütleri sosyal paylaşım sitelerinin sayfalarında, teröristlerin Nubbul Beldesine bakan el Cud Cemiyetini basma girişimlerinin başarısızlıkla sonuçlandığını, beldeyi savunanların vurdukları darbelerden dolayı geri adım atarak uzak yerlere kaçmak zorunda kaldıklarını ve saflarında ağır kayıpların bulunduğunu, bazılarının Kibrit Fabrikasında abluka altında tutulduklarını, bunun paralelinde teröristleri kurtarmak için Hureytan’dan yönelmiş destek konvoyunun da imha edildiğini itiraf ettiler.

Sosyal paylaşım sitelerinde aktivistler, Nubbul ve Zahra Beldeleri etrafında Nusra Cephesinden teröristlere ait olduğunu belirttikleri onlarca ölünün fotoğraflarını yayınladılar. Fotoğraflar da ölenlerin yabancı uyruklu olduğu da gözlendi.

Askeri kaynak  Hayyan, Tamura, Mayer, Maarat Artik, Eski Halep ve Kadı Asker’de düzenlenen başarılı operasyonlar sonucunda da onlarca teröristin öldürüldüğünü söyledi.

Homs el Vaar Semtinden el Harap Köprüsüne Sızma Girişimleri Çökertildi

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Homs el Vaar Semtinden el Harap Köprüsü yönünde doğru teröristlerin sızma girişimlerinin çökerttiğini belirterek çok sayıda teröristin ölü ve yaralı düşürüldüğünü söyledi.

Dera ve Kırsalında Çok Sayıda Terörist Öldürüldü Araçları İmha Edildi

Askeri kaynak, ordu birliklerinin Dera kırsalı Ataman’da çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini ellerindeki araçları da imha ettiklerini Dera Beled de ise Syriatel Merkez Binası çevresinde bir çok teröristi öldürdüklerini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.