Hamas: Filistin Halkının Direnişe Olan Güveni Arttı

  • 26 Kasım 2018
  • 1.390 kez görüntülendi.
Hamas: Filistin Halkının Direnişe Olan Güveni Arttı

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas), Gazze Şeridi’nde son dönemde yaşanan zaferlerin halk kitlelerinde direnişe olan güveninin artışına yol açtığını açıkladı.

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) yaptığı açıklamada, son direniş savaşında Siyonist rejime karşı elde edilen başarılar, direnişin işgalcilere karşı kendi iradesini dayatmaları konusunda kitlelerin güvenini artırdığını belirtti.

Hamas askeri kanadı Şehit İzzeddin Kassam Taburu, iki hafta önce Gazze Şeridi’nde direniş hareketine yönelik çok tehlikeli bir operasyon düzenleme hazırlığı içinde olan Siyonist rejimin özel kuvvetlerinden sekiz askerin fotoğraflarını yayınladı.

Hamas Hareketinin sözcüsü Hazım Kasım, “Direniş sloganı ile Geri Dönüş Mitingi etrafında toplanılması bizi bir araya getirip zafer kazandırıyor. Direniş seçeneğinin gücü, tüm Filistinlileri milletimizin hedefleri doğrultusunda özgürlük zemini ve geri dönüşte bir araya getiriyor” açıklamasında bulundu.

Şahab haber ajansının haberine göre, Hazım Kasım şunları söyledi: “ Milletimizin Geri Dönüş Yürüyüşü’ne katılmasındaki ısrarı, Gazze Şeridi’nin muhasarasının kırılması, Geri Dönüş Yürüyüşü’nün hedeflerinin gerçekleşmesi için Halkın çeşitli kesimlerinin kararlılığını ortaya koydu.

Hamas Hareketinin sözcüsü Hazım Kasım: “Filistin Halkının çeşitli kesimleri, işgalcilere karşı mücadele ve çatışmanın gücünü ve işgalcilerin tüm proje ve hesaplarını bozarak, eline yüzüne bulaştırıp geri çekilmesini tüm millete ispat ettiler.

Gazze Şeridi Halkı, otuz altıncı Cuma Büyük Dönüş Yürüyüşü ve Kuşatmayı Kırma gösterilerine ‘Direniş bizi birleştiriyor ve muzaffer kılıyor’ sloganıyla büyük bir katılım gösterdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.