Hamas’tan Elad operasyonu ile ilgili açıklama

  • 06 Mayıs 2022
  • 112 kez görüntülendi.
Hamas’tan Elad operasyonu ile ilgili açıklama

Hamas Sözcüsü Abdel Latif El-kanu, Tel Aviv’in doğusundaki Elad kentinde dün akşam saatlerde düzenlenen şehadet eylemini değerlendirdi.

El-Kanu, “İşgalci yerleşimcilerin Mescid-i Aksa’ya yönelik baskınlarına karşılık olarak kahramanca bir operasyonla Siyonist düşman ile onun güvenlik kurumlarına ağır bir darbe indirildiğine bir kez daha tanık olduk.” dedi.

Filistin halkı her türlü imkanla Mescid-i Aksa’yı savunmaya devam edeceklerini aktaran El-Kanu, işgalcilere her yerde ağır darbeler indireceğini vurguladı.

Sözcü El-Kanu, Siyonist düşmanın Filistin halkına karşı işlediği cinayetlerin ve ırkçı politikalarının bedelini ödeyeceğini belirterek, işgalin tamamen ortadan kaldırılıncaya kadar Filistin milletinin mücadeleden vazgeçmeyeceğini söyledi.

Abdel Latif El-kanu, Mescid-i Aksa başta olmak üzere diğer kutsal mekanlara yönelik baskınlara karşı yapılan Elad operasyonunun Filistin halkının öfkesinin bir parçası olduğunu vurguladı.

Hamas sözcüsü ayrıca, Elad operasyonunun, Mescid-i Aksa’nın kırmızı bir çizgi olduğu yönündeki direniş uyarılarının pratik bir uygulaması olduğunu kaydetti.

Tel Aviv’in doğusundaki Elad kentinde dün akşam saatlerinde silah ve baltayla düzenlenen feda eyleminde en az 3 kişinin öldüğü, 2’si ağır 7 kişinin de yaralandığı bilgisi paylaşıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.