Haşdi Şabi: “Telafer’e Hareket İçin Emir Bekliyoruz”

  • 12 Ağustos 2017
  • 1.137 kez görüntülendi.
Haşdi Şabi: “Telafer’e Hareket İçin Emir Bekliyoruz”

Al Forat News Haber Ajansı’nın haberine göre Irak Gönüllü Halk Güçleri Başkan Vekili Ebu Mehdi Mühendis açıkladı: Amerikan savaş uçaklarının IŞİD kontrolündeki bölgelere iniş yaptığını kanıtlayan fotoğraf ve belgelere sahibiz.

Bağdat’taki bir basın toplantısında yaptığı açılamada; “Haşd-i Şaabi’nin varlığını devam ettirmesi siyasi bir karar çerçevesindedir ve bu konuda parlamento karar almıştır” şeklinde belirtti.  Mühendis Irak’ın Gönüllü Halk Güçleri’ne ihtiyacı olduğuna işaret ederek; “Telafer her yönden işgal edilmiş durumda ve biz harekete geçmek için bir emir bekliyoruz sadece” açıklamasında bulundu.

Irak Gönüllü Halk Güçleri Başkan Vekili, Suriye krizinin başından beri Iraklıların teröristlere karşı savaşta yer aldığını ve eğer onlar olmasaydı Suriye devletinin yıkılmış olacağını vurguladı.

Gönüllü Halk Güçleri’nin hiçbir zaman Suriye topraklarında ilerlemeyeceğini söyleyen Mühendis; “Biz IŞİD’in Suriye topraklarındaki yerlerini Katyuşa füzeleri ve toplarla hedef alıyoruz” şeklinde belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.