Herzog: İsrail’de sosyal ve iktisadi çöküş vahim hal aldı!

  • 25 Aralık 2014
  • 1.143 kez görüntülendi.
Herzog: İsrail’de sosyal ve iktisadi çöküş vahim hal aldı!

Terör rejimi İsrail’de  İşçi Partisi Genel Başkanı İzak Herzog,  siyonist toplumun iktisadi ve sosyal açıdan vahim  bir durum aldığını  itiraf etti.

Sema haber ajansının İşçi Partisi Genel Başkanı İzak Herzog’un açıklamasına dayanarak verdiği habere göre,  İsrail’de  ırkçı rejim başbakanı Netanyahu’nun  siyasetleri sonucu  İsrail toplumu  açık bir şekilde sosyal ve iktisadi çöküntüyü girdi.

İşçi Partisi genel başkanı Netanyahu’yu sert dille eleştirirken, siyonist basından Yediot Aharonot da, Gazze’den direniş güçlerinden  İsrail’i hedef alan füzelerin atılmasının temelinde Netanyahu’nun yanlış siyasetlerinin yattığını  yazdı.

 

İşçi Partisi genel başkanı,  Netanyahu’yu halkı gerçeklerden saptırmaya çalışmakla suçlarken, İsrail toplumu arasında  gelir dağılımında  büyük bir uçurumun olduğunu, enflasyonun  arttığını ve fakirlik  rakamlarının bu zamana kadar görülmedik boyutlara çıktığını  bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.