Suriye’de teröristlere ait çok miktarda silah ele geçirildi

  • 25 Aralık 2014
  • 1.245 kez görüntülendi.
Suriye’de teröristlere ait çok miktarda silah ele geçirildi

Suriye ordusunun teröristlere yönelik operasyonları devam ederken, Suriye ordusunun ülkenin güneyinde teröristlere ait silah ve askeri teçhizat ele geçirildi.

Suriye el’Ahbariye televizyon kanalının bildirdiğine göre, Suriye ordusu,  Rif Demışk banliyösünde tır içine yerleştirilmiş haberleşme cihazları ve silahları ele geçirerek el koydu.

Ayrı bir habere göre, Suriye’nin kuzeyinde Türkiye sınırında yer alan Kobani’yle ilgili olarak bir IŞİD elebaşının, Kobani’de  IŞİD’in yenilgiye uğradığı itirafını twitter hesabından yaptığı görülüyor.

IŞİD elebaşlarından Ebu Mus’ab El’Ameri’nin bu itirafı, Kobani’de Suudi uyruklu terör elebaşlarından birinin öldürüldüğünün duyurulması ardından geldi.

Başka bir habere göre, Suriye’nin doğusunda yer alan Deyruz’Zur  eyaletinde Suriye aşiret gençleri, teröristlerin cinayetlerine karşılık koymak ve Suriye ordusu ile işbirliği yapmak amacıyla gönüllü olarak askeri eğitim almaya başladılar.

 

Bu arada terör örgütü IŞİD ise Suriye’nin kuzeyinde yer alan Rakka kentinde Uluslar arası koalisyona ait bir uçağı düşürdüğünü ve uçağın Ürdünlü pilotunu esir aldıklarını iddia etti

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.