İran caydırıcı teknoloji açısından çok önemli konumda

  • 15 Temmuz 2016
  • 1.092 kez görüntülendi.
İran caydırıcı teknoloji açısından çok önemli konumda

Ä°ran Hatemül Enbiya hava savunma karargahı komutanı tuÄŸgeneral Ferzad Ä°smaili, Ä°ran’ın savunma alanında çok geliÅŸmiÅŸ caydırıcı teknolojiye sahip olduÄŸunu ve bundan dolayı Ä°ran’ın bölgede en sebat içinde olan ülke olduÄŸunu söyledi.

TuÄŸgeneral Ä°smaili, Ä°ran’ın doÄŸusunda yaptığı açıklamada, Ä°ranlı geçenlerin savunma sanayi ve özellikle de caydırıcılık alanında yeni tasarım ve yaptıkları teçhizatların düşmanın Ä°ran aleyhindeki her türlü muhtemel giriÅŸimlerinin önlenmesi ve düşmanın Ä°ran’dan korkmasına neden olduÄŸunu söyledi.

Ä°smaili, Ä°ran’ın savunma alanında yerli teknolojiye sahip olduÄŸunu ve dışa bağımlı olmadığını belirterek, Ä°ran’ın kendi yapımı olan radar teknolojisiyle en küçük eÅŸyaları bile gözetleyebildiÄŸini söyledi.

Ä°ran Hatemül Enbiya Hava Karargahı komutanı, Ä°ran ordusunun radar ve diÄŸer teçhizatların yapımı ve tasarımı konusunda çok önemli aÅŸama kaydettiÄŸini ve Ä°ran’ın her zaman düşmanların muhtemel saldırılarına karşı anında karşı koyacak güçte olduÄŸunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.