İran Devrim Muhafızları: “Düşmanın hedefi, Siyonist rejimin güvenliği”

  • 31 Aralık 2017
  • 1.021 kez görüntülendi.
İran Devrim Muhafızları: “Düşmanın hedefi, Siyonist rejimin güvenliği”

İran Devrim Muhafızları Sözcüsü, düşmanın İslam ülkelerine ve İslam İnkılabı’na karşı komplodan asıl hedefinin, Siyonist rejimin güvenliğini sağlamak olduğunu belirtti.

Devrim Muhafızları Sözcüsü Tuğgeneral Ramazan Şerif bugün İran’ın doğusundaki Bircend kentinde 9 Dey günü dolaysıyla düzenlenen dev bir mitingde yaptığı konuşmada, IŞİD ve müttefiklerinin yenilmesine işaretle,  Kürdistan bölgesinin Irak’tan ayrılması projesi ve Kudüs’ün sahte İsrail rejiminin başkenti olarak ilan edilmesinin düşmanın İslam ümmeti için yeni planlarından olduğunu, ancak İslam İnkılabı Rehberi’nin tedbirleri, İslam ümmetinin dirayeti ve direniş cephesinin direnişiyle etkisizleştirildiğini kaydetti.

General Şerif, dünya genelinde Siyonist rejim ile mücadele için dev ve sonsuz bir potansiyelin oluştuğuna dikkat çekerek, Allah’ın lutfüyla Siyonist rejimin yok olacağını vurguladı.

9 Dey’in İslam İnkılabı tarihine kalıcı bir sayfa olarak geçtiğine temas eden Devrim Muhafızları Sözcüsü, İslam İnkılabı’ndan şimdiye kadar İran halkının düşmanın tüm tehditlerini fırsata dönüştürdüğünü belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.