İran havacılık sanayi hızla gelişmekte

  • 07 Kasım 2016
  • 1.080 kez görüntülendi.
İran havacılık sanayi hızla gelişmekte

Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (International Civil Aviation Organization-ICAO) Genel Sekreteri, İran İslam Cumhuriyeti havacılık sanayinin hızlı bir gelişme içinde olduğunu bildirdi.

İRNA’nın bildirdiğine göre Kanada’nın Montral kentinde İran parlamento heyeti ile görüşmesinde bu konuyu açıklayan Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (International Civil Aviation Organization-ICAO) Genel Sekreteri Fank Lio, İran hava-feza faaliyetlerinde önemli ilerleme olduğunu ve her geçen gün bu alanda kalitenin yükseldiğini hatırlatarak, Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (International Civil Aviation Organization-ICAO)nün bu alanda İran İslam cumhuriyeti ile işbirliğine hazır olduğunu bildirdi.

Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (International Civil Aviation Organization-ICAO) genel sekreteri ayrıca bu örgütün Kahire’deki bölgesel ofisinin tahran’a aktarılmasını da istedi.

Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (International Civil Aviation Organization-ICAO) 191 ülkenin üye olduğu BM’nin yan kuruluşlarından biridir ve merkezi Kanada’nın Montreal kentinde bulunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.