İşgal Rejiminin İnsan Deposu Fransa’da…

  • 30 Ocak 2015
  • 702 kez görüntülendi.
İşgal Rejiminin İnsan Deposu Fransa’da…

Siyonist işgalci asker Gilad Shalit’in Filistin İslâmî Direniş Hareketi (Hamas) tarafından esir edilmesi sonrasında yaşanan süreçte gün yüzüne çıkan bir gerçek dikkat çekici olmuştu. Siyonist işgal rejiminin insan gücü deposu ABD’de değil Fransa’da. Esir edilen işgalci asker Gilad Shalit de Fransa vatandaşıydı.

İnsan gücü deposunun Fransa’da olmasını gösteren vakıa işgal rejiminin Filistinlilerle herhangi bir savaşa girmesi durumunda silah altındaki askerlerinin yeterli olmaması, herhangi bir yedek askere ihtiyaç duyulması durumunda gerekli asker takviyesinin birinci derecede Fransa’dan geliyor olması.

Fransa işgal rejiminin ihtiyaç duyduğu asker takviyesinin sağlanması ve yahudi vatandaşlarının gidip işgal rejimi ordusunun saflarında savaşması için her türlü kolaylığı sağlıyor. Ülkesinin pasaportlarıyla sınır dışına çıkan bu kişilerin gidip bir başka ülke topraklarında, bir başka ülke ordusunun saflarında savaşa katılmalarından, yedek asker sıfatıyla görev üstlenmelerinden dolayı herhangi bir sorgulama yapmıyor.

Gilad Shalit’in esir edilmesinin ardından yürütülen takas pazarlıklarında yapılan aracılıklar aynı zamanda Fransa’nın işgal ordusuna iltihak eden vatandaşlarına sahip çıktığını, onlara ilgisiz kalmadığını da ortaya çıkardı. Bu ilgi ve duyarlılık işgal rejimiyle Fransa arasında istihbarat ve güvenlik alanında yüksek oranda bir yardımlaşmayı ve işbirliğini de doğurmuş.

Gayri resmi rakamlara göre Fransız vatandaşları arasında 600 bin yahudi bulunuyor. Fransa yasaları etnik ve dini kimliklere göre istatistik yapılmasına izin vermediğinden sayı konusunda ancak resmi olmayan rakamlara itibar edilebiliyor ve tahminle söylenebiliyor. Bu sayı yahudi nüfus barındıran ülkeler sıralamasında Fransa’nın Avrupa’da birinci, dünyada ise ABD’den sonra ikinci sırada gelmesi anlamına geliyor. Fakat işgal rejimine yedek asker desteğinde dünya birincisi sayılıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.