İslam İnkılabı ABD’nin Sömürgeciliğini Engellemiştir

  • 11 Ocak 2018
  • 1.107 kez görüntülendi.
İslam İnkılabı ABD’nin Sömürgeciliğini Engellemiştir

Ä°ran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutan Vekili, ABD’nin Ä°slam Ä°nkılabı Rehberi ve Ä°ran halkının muhtelif mücadelelerde büyüklük ve kudretini itiraf ettiÄŸini belirtti.

Komutan Hüseyin Selami bugün Tahran’ın doÄŸusundaki Simnan vilayetinde düzenlenen bir merasimde yaptığı açıklamada, Ä°slam Ä°nkılabı’nın müstazaflar baÅŸta olmak üzere toplumun tüm kesimlerine ait olduÄŸunu ve Ä°ran’ın uyanık halkının geçen 40 senede düşmanların lafazanlıkları karşısında dik durduÄŸunu ifade etti.

Devrim Muhafızları Komutan Vekili sözlerinin devamında; Ä°ran Ä°slam Ä°nkılabı’nın ABD’nin bölge ve dünyadaki modern sömürgeciliÄŸini etkisizleÅŸtirdiÄŸini ve  küresel emperyalizmi cehalet mezarlığına gömdüğünü kaydetti.

General Selami, İran halkının iradesiyle artık küresel emperyalizmin zillet ve aşağılanma döneminin geldiğini ifade ederek, Amerikan üst düzey yetkililerinin Ortadoğu yöneticileriyle görüşmek için bu ülkelere gizlice ziyaret etmek zorunda kaldığını vurguladı.

Komutan Selami, İran halkının birlik ve dayanışma ile küresel emperyalizmin yaptırımlar ve 8 yıllık savaş dahil tüm komplolarını etkisizleştirdiğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.