Suriye ordusu emin adımlarla ilerliyor

  • 26 Kasım 2014
  • 795 kez görüntülendi.
Suriye ordusu emin adımlarla ilerliyor

Suriye ordusunun dış güçlerin desteğindeki teröristlere yönelik operasyonlarında terör örgütlerine ağır darbe indirdiği bildiriliyor.
Dış güçlerin patronajlığında dehşet ve terör estirmeye devam eden tekfirci ve hain çetelere karşı başarılı operasyonlarını sürdüren Suriye güçlerinin Şam Kırsalı Harasta’nın güneyindeki Mesraba Beldesinde içindeki silah ve cephaneyle birlikte bir hücreyi imha ettiklerini bazıları yabancı uyruklu teröristlerin bulunduğu çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini önlen teröristler arasında Kuveyt Uyruklu Ammar Şeyhli’nin bulunduğu bildirildi.
Ordu birliklerinin ayrıca Duma Kenti el Ravda Camii yakınlarında belirlenen hedef doğrultusunda 4 teröristin öldürüldüğünü 15 teröristin de yaralandığını, Duma’nın kuzeydoğusundaki Hoş Davahra’da aralarında silahlı bir terör grubunun elebaşı Nebil Ades’in bulunduğu çok sayıda teröristin öldürüldüğü bildirildi.
Öte yandan ordu güçlerinin Halep’in kuzeydoğu ekseninde yeni ilerlemeler kaydederek birçok noktayı kontrolü altına almasıyla terör çetelerin Türkiye tarafından destek ve ikmal hatlarını kesme ve çemberi daraltmaya devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.