Kahraman Bahreyn halkı siyonist uşağı rejime boyun eğmiyor

  • 26 Kasım 2014
  • 925 kez görüntülendi.
Kahraman Bahreyn halkı siyonist uşağı rejime boyun eğmiyor

Bahreyn’de dikta rejim güçlerinin Bahreyn’in tanınmış İslam alimlerinden Şeyh İsa Kasım’ın evine saldırmalarının ardından halktan kalabalık bir grup Şeyh İsa Kasım’ın evinin önünde toplanarak Bahreyn rejimini kınadılar.
El’Alem kanalının haberine göre, Bahreyn halkından kalabalık bir kitle yatsı namazından sonra Şeyh İsa Kasım’ın evinin önünde bir araya gelerek Bahreyn rejimi emniyet güçlerinin saldırısını kınadılar. Bahreynli alimler ve şahsiyetlere yönelik saldırılara her zaman karşı çıkacaklarını bildiren protestocular Bahreyn halkının rejimin baskıları karşısında geri adım atmayacağını bildirdiler.
Göstericiler, rejimin Şeyh İsa Kasım’ın evine yönelik saldırı gibi girişimleri, Bahreyn’de rejim tarafından yapılan göstermelik seçimlere halkın katılımının düşük olmasından kaynaklandığını bildirdiler.
Bilindiği gibi Bahreyn dikta rejim, halkın seçimlerin serbest yapılması, demokratik sistem ve insan hakları gibi konularda isteklerini hiçe sayarken rejim aleyhinde yapılan gösterilerde ise bu zamana kadar binlerce insan tutuklanmış bulunuyor

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.