Kudüs’te Bir Yahudi Yerleşimci Bu Akşam Bıçaklı Saldırıya Uğradı…

  • 22 Şubat 2015
  • 741 kez görüntülendi.
Kudüs’te Bir Yahudi Yerleşimci Bu Akşam Bıçaklı Saldırıya Uğradı…

İşgal altındaki Kudüs kentinde bugün (22 Şubat Pazar) akşam saatlerinde bir Yahudi yerleşimcinin bıçaklı saldırıya maruz kaldığı ifade edildi.

İşgal rejiminden yayın yapan Walla haber sitesi, Filistinli bir gencin Kudüs’te bir Yahudi yerleşimciye kesici aletle saldırdığını, yerleşimcinin saldırıda hafif yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını söyledi. Haberde, saldırının gerekçesinin henüz öğrenilemediği ifade edildi.

Saldırıyla ilgili yayınlanan video görüntülerinde, Yahudi yerleşimciyi bıçaklama eylemini gerçekleştiren gencin işgal güçlerince yakalanışı yer alıyor.

Görüntülerde, işgal polisi henüz 18 yaşını geçmemiş bir genci yere yatırarak ellerini bağlıyor ve gencin üzerini arıyor. Yakalanan genç işgal polisinin ayağına basması üzerine bağırarak daha önce ayağından ameliyat olduğunu söylese de işgal polisinin bu uyarıyı dikkate almadığı görülüyor.

Filistinlilerin Kudüs’te Yahudi yerleşimcilere otomobille çarparak veya onları bıçaklayarak gerçekleştirdikleri bireysel eylemler işgal güçlerini kaygılandırıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.