Küfür ve Şirk Cephesinin Suriye’deki Yenilgileri Tarihe Kazınacak

  • 21 Ocak 2015
  • 878 kez görüntülendi.
Küfür ve Şirk Cephesinin Suriye’deki Yenilgileri Tarihe Kazınacak

İran İslami Meclisi başkan vekili, Suriye krizi ve batılı ülkelerin komploları hakkında konuştu.
Şehit Tuğgeneral Muhammed Ali Allahdadi’nin cenaze töreninde konuşan İran İslami Meclisi başkan vekili Muhammed Hasan Ebutorabiferd, “Şehit Allahdadi, büyük bir istek ve inanç ile Lübnan halkı, direnişi ve Hizbullah’ın yanında görevini yerine getirdi” dedi ve sözlerine “Mazlum Suriye halkı, dünya emperyalizmi, şirk ve küfür cephesi karşısında durabilmek için elinden gelen herşeyi yapıyor. Siyonist ve şirk cephesi, günümüzde Suriye’de art arda yenilgiler alıyor. Siyonistlerin Suriye’deki başarısızlıkları tarih boyunca sürecektir” diye ekledi.

Ebutorabiferd sözlerinin devamında “Siyonistler, Suriye halkını kendi ve IŞİD gibi teröristlerin ayakları altına almak ve yok etmek için büyük paralar harcadılar, ama bu amaçlarına ulaşmakta başarısız oldular. Irak halkının Bağdat’ta IŞİD karşısındaki direnişlerini yok etmek için ellerinden gelen herşeyi yaptılar, ama yine de başarılı olamadılar. Hiçbir zaman tüm bu çalışmalarında başarısız olacaklarını düşünmüyorlardı ama artık Şirk ve Siyonizm karşısında hergün yeni bir başarıya ulaştıklarını görüyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.