Muallim: Bu Yıl Öncekilerden Çok Farklı Olacak…

  • 21 Ocak 2015
  • 923 kez görüntülendi.
Muallim: Bu Yıl Öncekilerden Çok Farklı Olacak…

Suriye Başbakan Yardımcısı Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanı Velid el Muallim, bu yılın öncekilerinden daha farklı olacağını çünkü, vatandaş ile hükümet arasında kaynaşmaların bulunduğunu, vatandaşın ihtiyaçlarının karşılanması için hükümetin çaba sarf ettiğinin hissedilmesi gerektiğini, hükümetin de vatandaşın bu ihtiyaçlarını temin etmesi gereğini vurguladı.

Muallim, hükümetin Suriye halkına dayatılan ablukayı kırmak için söz konusu ihtiyaçları temin etme gayretinde olduğunu söyledi.

Paris’te meydana gelen terör eyleminin bölgedeki terörün bir uzantısı olduğuna dikkat çeken Muallim; bu olaylardan sonra komplocu Batılı devletlerin tutumlarını değiştirmeye zorlanması gerektiğini ifade etti.

İsrail’in Kunaytra’ya yönelik son saldırısı ve BM’nin Suriye semalarında İsrailli keşif uçakları gördüğüne dair ilanı ile ilgili olarak Muallim, söz konusu itirafı garipsemediklerini, çünkü 1974 yılı çekilme ittifakına yönelik ihlalin olduğunu, bu ihlalin Suriye egemenliğine ihlal ve Suriye topraklarına açık saldırı sayıldığını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.