Radikal Yahudi Gruplar Bu Sabah Mescid-i Aksaya Baskın Düzenlediler…

  • 21 Aralık 2014
  • 742 kez görüntülendi.
Radikal Yahudi Gruplar Bu Sabah Mescid-i Aksaya Baskın Düzenlediler…

Radikal yahudi gruplara mensup oldukları söylenen siyonist teröristler bugün (21 Aralık Pazar) sabahın erken saatlerinde yine Mescidi Aksa sahasına baskın düzenlediler. Siyonist teröristler yarın daha büyük bir kalabalıkla baskın düzenlenmesi için de çağrılar yaptılar.

Mescidi Aksa’nın koruma görevlilerinden biri basına yaptığı açıklamada yaklaşık kırk kişilik bir siyonist terör çetesinin yine işgal rejiminin güvenlik görevlilerinin kontrolünde olan Mağribliler kapısını kullanarak Mescidi Aksa’ya baskın düzenlediği ifade edildi. Fakat içeride bulunan Müslümanlar tekbirlerle karşılarına çıkarak karışıklık çıkarmalarına engel oldular. Bazıları içeride Mescidi Aksa’nın kapılarından birinin yakınında yahudi ritüelleri düzenlemek ve dualar okumak istedi ama içerideki cemaat buna fırsat vermedi ve onları buradan uzaklaştırmayı başardılar.

Baskından sonra, kutsal Mescidi Aksa’yı tehdit eden saldırıları ve baskınları organize etmesiyle bilinen meşhur siyonist terör hareketi Tapınak Dağı Koruyucuları örgütü adına açıklama yaparak yarın yine böyle bir baskın düzenleneceği duyuruldu ve yarınki baskına daha büyük bir kalabalıkla iştirak edilmesi istendi. Baskın planına Tapınak İçin Öğrenciler Grubu, Tapınak İçin Kadınlar Grubu gibi aynı terör örgütüyle bağlantılarının olduğu bilinen daha başka örgütlenmeler tarafından destek verildiği duyuruları da yapıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.