Şeyh Kaabi: Direniş komutanlarının intikamı, Amerikalıların ihraç edilmesidir

  • 05 Ocak 2022
  • 262 kez görüntülendi.
Şeyh Kaabi: Direniş komutanlarının intikamı, Amerikalıların ihraç edilmesidir

Irak’ın Nuceba Hareketi Genel Sekreteri Şeyh Ekrem Kaabi, direniş komutanları Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi Mühendis’in akan kanının intikamı, Amerikalıların Irak’tan ihraç edilmesi olacağını belirtti.

Salı günü Basra eyaletinde Kudüs Gücü’nün şehit komutanı General Hac Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi komutanı Ebu Mehdi Mühendis’in ikinci şehadet yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Şeyh Kaabi, Nuceba hareketinin işgalci Amerika’ya karşı tutumu asla değişmediğini belirtti.

Şeyh Kaabi, ateşkes işgalci Amerika’ya hiç bir faydası olmayacağını ve ancak cesetleri Amerika’ya geri döneceğini, Amerikalıların tehditlerinden korkmadıklarını vurguladı.

Şeyh Kaabi ayrıca direnişin işgalci Amerikalılara karşı operasyonları da durmayacağını, Amerika her ahmaklığı için bedel ödemesi gerektiğini kaydetti.

Amerika terör devleti 3 Ocak 2020’de büyük bir cinayet işleyerek, Irak devletinin resmi daveti üzerine bu ülkeye giden İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs Gücü Komutanı General Hac Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi komutanı Ebu Mehdi Mühendis’i ve 8 silah arkadaşını Bağdat hava limanı çıkışında şehit etti. Bu cinayetin emrini ABD dönem Başkanı Donald Trump verdi, Pentagon İHA’ları suikasti gerçekleştirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.