Seyyid Nasrallah Siyonistleri uyaradı

  • 07 Nisan 2023
  • 85 kez görüntülendi.
Seyyid Nasrallah Siyonistleri uyaradı

Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreteri paylaştığı tweet mesajında Siyonistlerin direnişin uzun menzilli füzeleri hakkında uyarıda bulundu.

İranpress’in haberine göre söz konusu mesajda, direnişin uzun menzilli çok sayıda füzeye sahip olduğu fakat hali hazırda onları kullanmadığı ifade edildi.

Bazı haber kaynakları, Siyonistlerin aptallığı durumunda direnişin seçeneklerinden biri, Siyonistlerin hassas noktalarına çok sayıda nokta vuruş balistik füzenin fırlatılması olduğunu belirtti.

Bazı kaynaklar, Siyonist yetkililerin, direnişin işgalcilere karşı beklenmedik eylemleri korkusu nedeniyle, bugünkü direniş saldırılarına nasıl yanıt verilmesi gerektiği konusunda temel bir fikir ayrılığı yaşadığını duyurdu.

Diğer yandan Siyonist kaynaklar, kabine toplantısında ordu komutanları ile bakanlar arasında Gazze’ye yönelik saldırıların durdurulması veya devam ettirilmesi konusunda şiddetli ve yoğun anlaşmazlıkların yaşandığını ve Netanyahu’nun ordu komutanlarının yanında yer aldığını duyurdu.

Birkaç saat önce, Siyonist rejim savaş uçakları, Hamas’ı sorumlu tuttukları Lübnan’dan roket fırlatma bahanesiyle Gazze Şeridi’ni, özellikle de güneyini yoğun bir şekilde bombaladılar.

Gazze Şeridi’nin bombalanmasının ardından Filistinli gruplar, İsrail savaş ucaklarına karşı kendilerini savunurken, Gazze Şeridi çevresindeki yerleşim birimlerini roketlerle hedef aldı./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.