Siyonist Doberman Suriye’yi tehdit etti

  • 20 Mart 2017
  • 1.191 kez görüntülendi.
Siyonist Doberman Suriye’yi tehdit etti

Suriye’de siyonist İsrail’e ait bir savaş uçağının düşürülmesinin ardından ırkçı rejim savaş bakanı Liberman, Suriye hava savunma sistemlerini yoketmekle tehdit etti.

Terör rejimi İsrail’e ait 4 savaş uçağının cuma günü Tedmur ve  Hums’un doğusu bölgelerinde Suriye hava sahasını ihlal etmesinin ardından  Suriye  hava savunma güçlerinin açtığı ateş sonucu  İsrail’e ait bir savaş uçağının düşmesinin ardından  diğer savaş uçaklarının kaçtıkları görülmüştü.

Sputnik haber ajansına göre, İsrail savaş bakanı, dünkü iddiasında, Suriye hava savunma sistemlerinin  İsrail’in daha sonraki saldırılarına  karşılık vermesi halinde Suriye’nin hava savunma sistemlerini tamamen imha edeceği tehdidinde bulundu.

Bu arada Suriye genel kurmay başkanlığı ise terör rejiminin Suriye hava sahasını ihlal etmesi halinde  Suriye’nin aynı şekilde  karşılık vereceğini bildirdi.

Bilindiği gibi mart 2011’de Suriye’de buhranın başlamasından bu yana terör rejimi İsrail, teröristlere her türlü desteği verirken açık bir şekilde de  Suriye’de yaralanan teröristlerin tedavisini yapmakta ve daha sonra onları yeniden Suriye’ye göndermektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.