Siyonist İşgal Güçleri 3 Eski Esiri Tutukladı…

  • 12 Aralık 2014
  • 844 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Güçleri 3 Eski Esiri Tutukladı…

Siyonist işgal güçleri bugün (12 Aralık Cuma) sabah Batı Yaka’nın Eş-Şevavire köyü ile Ayide Mülteci Kampı’na düzenledikleri baskınlar sırasında eski esirlerden üç kişiyi tutukladılar.

Yerel kaynakların Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine verdikleri bilgiye göre, işgal güçleri bu sabah baskın yaptıkları Eş-Şevavire köyünde Adil Hamda Şevavire’yi (47) tutukladı. Şevavire daha önce Özerk Yönetim güçleri tarafından tutuklanmış ve yeni serbest bırakılmıştı. Özerk Yönetim zindanlarında çıktıktan birkaç saat sonra işgal güçleri tarafından tutuklanan Şevavire eski esirlerdendir ve daha önce 15 yıldan fazla süre işgal rejimi zindanlarında kalmıştı.

Kaynakların verdiği bilgiye göre işgal güçleri yine dün gece geç saatlerde baskın yaptıkları Ayide Mülteci Kampında da Şadi Ebu Akr (30) ile İbrahim Ebu Surur’u (28) evlerinde yaptıkları aramaların ardından tutukladılar.

Şadi ve İbrahim de eski esirlerdendir. Daha önce de tutuklanan esirler 10 yılda fazla süre işgal zindanlarında kaldıktan sonra serbest bırakılmışlardı. Adı geçen iki esir daha önce Abbas güçleri tarafından tutuklanmış ve bir ay önce serbest bırakılmıştı.

İşgal güçlerinin bu operasyonlarında Abbas güçleriyle işgal güçleri arasındaki güvenlik işbirliğinin boyutu bir kez daha ortaya çıktı. İşgal güçlerinin serbest bıraktığını Abbas güçleri, Abbas güçlerinin serbest bıraktığını da işgal güçleri tutuklayarak işgal rejiminin güvenliği konusunda rol paylaşımı yapmaktadırlar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.