Siyonist İşgal Rejimi Zindanlarında Esir Olan Filistinli Vekilin Aracına Ateş Açıldı…

  • 12 Aralık 2014
  • 897 kez görüntülendi.
Siyonist İşgal Rejimi Zindanlarında Esir Olan Filistinli Vekilin Aracına Ateş Açıldı…

Batı Yaka’nın El-Halil şehrinde dün (11 Aralık Perşembe) gece sabaha karşı şu anda işgal rejimi zindanlarında bulunan Filistinli vekil Dr. Azzam Selheb’in aracına ateş edildi.

Esir vekilin oğlu Numan Selheb verdiği bilgide, gece saat 01:00 civarında silah sesiyle uyandıklarını, ne olup bittiğini öğrenmek için dışarı çıktıklarında, babasına ait aracın M16 ve tabancayla delik deşik edildiğini, lastik ve camlarının parçalandığını gördüklerini söyledi.

Numan yaptığı açıklamada, 2008 yılından beri evin önünde duran babasına ait araca şimdiye kadar kimsenin binmediğini söyledi.

Aracın motoruna zarar veren saldırganların olay yerinden ayrılırken de havaya ateş ederek vekilin ailesine tehdit mesajı verdiklerini söyleyen Numan, olayı hemen Filistin polisine bildirdiklerini ancak polisin o anda saatin geç olduğunu ancak sabah gelebileceklerini söylediklerini belirtti.

Milletvekili Azzam Selheb, geçen Haziran ayında üç Siyonist’in El-Halil’de kaçırılıp öldürülmesinden sonra tutuklandı ve halen En-Nakab zindanında idari ceza ile tutulmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.