Siyonist İsrail başbakanından Merkel’e destek

  • 25 Eylül 2017
  • 1.099 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail başbakanından Merkel’e destek

Almanya’dan satın alınan deniz altıları dosyasıyla ilgili olarak yolsuzlukla suçlanan siyonist rejim başbakanı, Angela Merkel’in yeniden başbakan olarak seçilmesinden memnun kaldığını bildirdi.

İRİB haber ajansının bildirdiğine göre siyonist rejim başbakanı Benyamin Netanyahu dün attığı bir twitte, Angela Merkel’in, İsrail’in gerçek bir dostu olduğunu bildirerek yeniden başbakanlığı kazanmasından dolayı tebrikte bulundu.

Almanya çifte standart bir siyasetle devamlı olarak işgal rejimi İsrail’e savaş araç ve silahları satmıştır ve başka bir tabirle Almanya İsrail’in deniz altı ihtiyacını karşılayan tek ülke olmuştur.

İsrail basınında yer alan haberlere göre polis, mahkemeye bir yazı göndererek yürütülen soruşturma neticesinde Netanyahu’nun “rüşvet ve yolsuzluktan şüpheli” bulunduğunu kaydetti ve soruşturma hakkında yayın yasağı konulmasını istedi.

İsrail Başbakanı Netanyahu hakkında açılan yolsuzluk soruşturması kapsamında daha önce birçok kez polise ifade vermek zorunda kalmıştı.

Netanyahu’nun, yolsuzluk yaptığının kesinleşmesi durumunda görevinden istifa etmek zorunda kalabileceği belirtiliyor.

Netanyahu’nun hakkında devam eden soruşturmalar “iş adamlarından uygunsuz para aldığı, bir medya patronuyla kendi lehine yayın yapması için pazarlık yaptığı ve Almanya’dan alınan denizaltılarda adının yolsuzluğa karışması” şeklinde sıralanıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.