Siyonist rejimin uçakları, Gazze’yi bombaladı

  • 28 Åžubat 2017
  • 1.189 kez görüntülendi.
Siyonist rejimin uçakları, Gazze’yi bombaladı

Ä°ÅŸgal ordusu bugün  öğle saatlerinde Gazze Åžeridi’nde bazı alanlara hava saldırısı düzenledi.

Saldırılarda büyük maddi hasar ve tahribat meydana geldiği ve 4 kişinin yaralandığı belirtildi.
Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, En-Nuseyrat’ın batısındaki EÅŸ-Åžuheda alanına Ä°HA’lardan üç ve savaÅŸ uçaklarından iki füze atıldığını bildirdi.
Ä°ÅŸgal ordusuna ait bir baÅŸka Ä°HA’nın daha sonra Rafah kentinin doÄŸusundaki güvenlik güçlerine ait bir gözetleme noktasını bombaladığı kaydedildi.
Güvenlik kaynakları, Rafah’ın doÄŸusundaki En-Nahda Mahallesi’nde yer alan güvenlik noktasına en az bir füze atıldığını ve saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığını açıkladı.
Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, iÅŸgal güçlerinin Beytlahiya’nın kuzeyinde yer alan direniÅŸe ait bir alana birkaç füze attığını ve saldırıyla eÅŸ zamanlı olarak iÅŸgal helikopterlerinin bölge üzerinde uçtuÄŸunu söyledi.
Yerel kaynaklar saldırılarda iki kişinin yaralandığını ifade ederken yaralılar hakkında henüz daha fazla bilgi edinilemedi.
Filistin SaÄŸlık Bakanlığı Rafah’ın doÄŸusuna düzenlenen saldırıda 4 kiÅŸinin hafif ve orta derecede yaralandığını açıkladı.
Ä°ÅŸgalcilere ait 0404 sitesi iÅŸgal ordusunun Hamas’a ait 10 hedefe hava saldırısı düzenlediÄŸini belirtirken, iÅŸgal ordusu topçusunun da Gazze Åžeridi’nin doÄŸusunda boÅŸ arazileri bombaladığı kaydedildi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.