Siyonist yahudi yerleşimciler Mescidi Aksa’ya saldırdılar

  • 09 Ocak 2018
  • 1.015 kez görüntülendi.
Siyonist yahudi yerleşimciler Mescidi Aksa’ya saldırdılar

Siyonist yahudi yerleşimciler ırkçı rejim İsrail güçlerinin desteğiyle Mescidi Aksa’ya saldırdılar ve kutsal İslami mekanlara girdiler.

Kudüs’teki İslami Vakıflar Dairesi kaynakları, onlarca siyonist yahudi yerleşimcinin ve işgal istihbaratı görevlisinin Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyerek avlusunda dolaştığını bildirdi.

Quds Press Haber Ajansı’nın söz konusu kaynaklardan edindiği bilgiye göre, 70 kadar siyonist yerleşimci dün  işgal polisinin ve silahlı özel kuvvetlerin yoğun güvenlik önlemleri altında Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.

Aynı zaman diliminde 25 siyonist Yahudi öğrencinin de Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlediği ve işgal güçlerinin öğrencilere kapalı alanlar hariç Mescid-i Aksa’nın her yanında dolaşma izni verdiği belirtildi.

Dün öğleden önce ayrıca işgal istihbaratından 25 görevlinin de keşif gezisi adı altında Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlediği bildirildi.

Öte yandan terör rejimi güçlerinin Filistinlilere yönelik tutuklama operasyonları sürüyor. Alınan haberlere göre, siyonist İsrail güçleri Kudüs’ün bazı yerlerinde  en az 8 Filistinliyi tutukladılar.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.