Siyonist Yetkili İtiraf Etti: IŞİD’i MOSSAD Kurdu…

  • 17 Şubat 2015
  • 871 kez görüntülendi.
Siyonist Yetkili İtiraf Etti: IŞİD’i MOSSAD Kurdu…

Siyonist İsrail Rejiminden bir yetkili IŞİD terör örgütünün İsrail İstihbaratı (MOSSAD) tarafından kurulduğunu açıkladı.

Birleşik Arap Emirliklerine ait Haber 24 sitesinde geçen haberde bazı sosyal medya kullanıcılarının Siyonist İsrail Rejimine bağlı bir yetkilinin açıklamalarını ihtiva eden bir video kaydını paylaştıklarını yazdı. Söz konusu videoda İsrailli yetkili MOSSAD ile IŞİD arasındaki ilişkilerden söz ediyor ve bu örgütü MOSSAD’ın kurduğunu söylüyor.

İsmini açıklamayan yetkili, İsrail’in IŞİD için İbranice bir isim seçemediği için Arapça bir isim üzerine (DAEŞ) yoğunlaştığını söylüyor ve ekliyor: DAEŞ Arapça olup aynı zamanda örgütün İsrail’e  olan aidiyetini de çağrıştırmaktadır. Çünkü DAEŞ’in açılımı “Siyonizm İstihbaratına Gizli Hizmetler”dir.

Siyonist yetkili şöyle konuştu: MOSSAD, İngiliz İstihbaratına gönderdiği bir mektubun ardından DAEŞ ismini seçti. Mektubun cevabı bir süre gecikti ama nihayetinde “DAEŞ” ismi uygun görüldü.

Kendilerine Irak-Şam İslam Devleti ismini veren El-Kaide’ye bağlı teröristler daha sonra isimlerini kısaltarak “İslam Devleti” ismini kullandılar. Suriye’de iç krizin patlak verdiği 2012 yılında bu ülkedeki savaşa katıldılar. Suriye ordusuna ve halkına karşı savaştılar. DAEŞ ismiyle tanınan teröristler bazı bölge ülkeleri ve Avrupa tarafından desteklendi; kendilerine para ve silah yardımı yapıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.