Suriye Ordusunun Ülke Genelinde Operasyonları Sürüyor…

  • 17 Şubat 2015
  • 695 kez görüntülendi.
Suriye Ordusunun Ülke Genelinde Operasyonları Sürüyor…

Vatan koruyucuları Suriye ordu birlikleri kimi devletler ve tarafların her türlü desteği sağlayıp yönlendirdikleri çok uluslu radikal ve hain terör çetelere karşı nitelikli operasyonları başarıyla sürdürüyor.

Haseke Kırsalında Teröristlerin Toplanma Yerleri Hedef Alındı

Askeri kaynak; ordu birliklerinin Haseke kırsalı Cebel Abdülaziz Bölgesinin Mefrak el Siddik Köyünde teröristlerin toplanma yerlerini hedef almalarıyla çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini ifade etti.

Kaynak; ordu birliklerinin Havvuz ve Tel Mecdel köylerinde teröristlere karşı devam eden operasyonlarında ise silah ve mühimmatlarıyla ağır kayıplara uğrattıklarını belirtti.

Homs Kırsalında Teröristlere Ait Yuva ve Kümelenme Yerleri Etkisizleştirildi

Öte yandan ordu birlikleri Homs kırsalı Cezl, Mesada, Kuzey Mşeyrfe ve Rhum bölgelerine ilaveten Rhum ile Unk Hava aralarında teröristlerin yuva ve kümelenme yerlerini hedef almaları sonucunda çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdü.

Tedmur Bölgesinde Petrol Çalan Çete Grubunun Tamamı Öldürüldü

Diğer yandan Homs Valiliğinde yetkili bir kaynak ordu birliklerinin Homs kırsalının doğusu Tedmur (Palmira) Bölgesinin Dara Mıntıkasından geçen petrol borularından petrol çalan bir terör grubunun tüm üyelerini öldürdüklerini aktardı.

Dera ve Kırsalında Onlarca Terörist Öldürüldü

Ordu birliklerinin Dera kırsalının Akraba, Kefar Nasic, el Menşiye ve Nazihin Kampı bölgelerinde teröristlerin toplanma yerleri ve mevkilerini hedef aldıklarını aktaran kaynak; araçları ve cephaneleriyle birlikte onlarca teröristi etkisizleştirdiklerini ekledi.

Ordu birlikleri Dera kırsalının Etman – Dael – Tafas – Mzeyrib ekseninde teröristlere ait yuva ve karargahları hedef alırken silah ve mühimmatlarını da imha etti.

Bu arada ordu birlikleri Lucat Bölgesine düşen el Mtulle’nin doğusuna ilaveten Doğu Kerk Beldesinde IŞİD’in hücre ve mevkilerini hedef almalarıyla silah ve mühimmatlarıyla birlikte yüksek sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdü.

İdlib Kırsalında Teröristlere Karşı Askeri Operasyonlar Devam Ediyor

Askeri kaynak; ordu birliklerinin İdlib kırsalı Hamidiye, Tel Selmo ve Um Crin bölgelerine ek olarak Ebu Zuhur’un doğusunda teröristlerin yuva ve kümelenme yerlerini hedef almaları sonucunda çok sayıda teröristi ölü ve yaralı düşürdüklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.