Siyonistler Nablus’ta Şehit Meram Hasune’nin Evine Baskın Düzenlediler

  • 02 Aralık 2015
  • 740 kez görüntülendi.
Siyonistler Nablus’ta Şehit Meram Hasune’nin Evine Baskın Düzenlediler

Siyonist işgal güçleri bugün (2 Aralık 2015 Çarşamba) sabah Batı Yaka’nın Nablus bölgesinde bir şehit bayanın ailesine ait eve baskın düzenleyip arama yaptı, Asker mülteci kampından da bir genci gözaltına aldılar.

Siyonist işgal güçlerinin sabahın erken saatlerinden itibaren Nablus şehrinin batı kısmında yer alan Rivedya mahallesinde, şehit Meram Hasune’nin ailesine ait eve baskın düzenledikleri sıkı arama yaptıkları, arama esnasında evin eşyalarına da zarar verdikleri ifade edildi.

Şehit Hasune’nin ailesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, işgalcilerin şehidin babasından Hasune’nin hayatının son zamanları, şehadetinden önce nelerle uğraştığı hakkında bilgi almaya çalıştıklarına dikkat çektiler. İşgalcilerin kendilerinin ise şehidin cesedinin teslim edileceği tarih hakkında herhangi bir bilgi vermekten kaçındıklarını dile getirdiler.

İşgalci askerlerin baskında, şehidin evin duvarlarına yapıştırılan bütün fotoğraflarını da yırtıp attıklarına dikkat çekildi.

İşgalci askerlerin bu tutumlarına karşılık Rivedya mahallesinin gençlerinin de işgalci askerleri taşlamaları üzerine, işgalcilerin de onları dağıtmak için plastik mermilerle ve gaz bombalarıyla karşılık verdikleri ifade edildi.

İşgalci askerlerin Nablus’un doğusundaki Asker mülteci kampına yaptıkları baskında da buranın ahalisinden Hazim En-Nadi’nin evine girip tahrik edici bir şekilde eşyaları dağıttıktan sonra adı geçen genci gözaltına aldıkları bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.