Suriye, İsrail’in Şam’ın çevresine füzeli saldırısını kınadı

  • 08 Şubat 2018
  • 944 kez görüntülendi.
Suriye, İsrail’in Şam’ın çevresine füzeli saldırısını kınadı

Suriye Silahlı Kuvvetleri, hava savunma güçlerinin gaspçı İsrail’in bugün erken saatlerde Lübnan hava sahasından bulunduğu saldırıyı başarıyla çökertti.

Suriye Ordu ve Silahlı Kuvvetler Genel Komutanlığı bugün yayınladığı bültende düşman İsrail’e tabi savaş uçakların bugün saat 03:42 sularında Lübnan hava sahası üzerinden Şam kırsalında askeri bir mevkii hedef almaya çalıştığını belirtti. Komutanlık hava güçlerinin İsrail füzelerine başarıyla karşı koyduklarını ve bir çoğunu imha ettiklerini vurguladı.

İşgal rejimi İsrail’in Suriye’ye saldırılarının onun edat olarak kullandıkları terör örgütlere destek ve teşvik amaçlı olduğunun artık herkes tarafından bilindiğinin altını çizen Suriye Silahlı Kuvvetleri; Suriye’nin ordusu ve halkıyla omuz omuza istisnasız vatan topraklarının tamamının terörden kurtarılıp istikrarın sağlanmasına dek teröre karşı savaşını azimle sürdüreceğinin altını çizdi.

Siyonist rejim bugün sabah saatlerinde Şam’ın kuzeybatısındaki Cemerya bölgesinde bir bilimsel araştırma merkezini birkaç füze ile hedef aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.