Suriye Ordusu, Yurt Genelinde Çok Sayıda Teröristi Öldürdü

  • 18 Nisan 2015
  • 778 kez görüntülendi.
Suriye Ordusu, Yurt Genelinde Çok Sayıda Teröristi Öldürdü

Suriye Ordu birlikleri bugün radikal ve vatan haini teröristlere yönelik operasyonlarını sürdürürken, aralarında saha komutanları ve yabancıların bulunduğu onlarca teröristi öldürdü.

Şam Kırsalında Nusra Cepheli Teröristler Öldürüldü

Vatan koruyucuları ordu birlikleri Şam kırsalının güneybatısı han el Şih Beldesinde Kaide Örgütünün Suriye kolu olan Nusra Cephesine tabi çok sayıda teröristi ekipmanlarıyla birlikte etkisizleştirdi.

Ordu birlikleri geçen birkaç gün içinde Kunaytra kırsalına yakın düşen Han el Şih Beldesi ve civarında işgalci İsrail ile koordinasyon içinde terör faaliyetlerinde bulunan Nusra Cephesi saflarında yüksek sayıda teröristi öldürmüştü. Öldürülen teröristlerin arasında çok sayıda yabancının bulunduğu kaydedilmişti.

Homs Kırsalında Nusra ve IŞİD Mevkileri Yoğun Ateşe Tutuldu

Homs kırsalının muhtelif bölgelerinde bölgesel ve körfez rejimlerle işbirliği içinde dehşet saçan IŞİD ve Nusra Cephesi mevkilerini yoğun ateşe tutan ordu birlikleri; Rakka il sınırlarına yakın düşen Rhum Köyünde oldukça yüksek sayıda teröristi ölü yaralı düşürdü. Operasyonlarda teröristlere ait birçok araç ve büyük miktarda cephanenin de imha edildiği bildirildi.

Saha kaynakları ordu birliklerinin Homs kırsalının yine doğusuna düşen Um Sahric, Arşuna, Salihiye ve Batı Habra köylerinde gerçekleştirdikleri nitelikli operasyonlarla tekfirci teröristlere ağır darbeler indirdiklerini belirtti. Kaynaklar operasyonlarda aralarında yabancıların bulunduğu yüksek sayıda teröristin araç ve cephaneleriyle etkisizleştirildiğini aktardı.

Ordu birlikleri Homs kırsalının kuzeyi Telbise Bölgesinde ise Nusra Cephesi ve şemsiyesi altında bulunan ‘Felyak Homs’ ve ‘Faruk Taburları’ gibi terör oluşumlarına tabi onlarca teröristi öldürdü.

Dera Kırsalında Nusra Cephesinin Ağır Kayıpları Devam Ediyor

Dera kırsalının Kefarşems Beldesinde iki aracı taşıdıkları cephane ve teröristlerle birlikte imha eden ordu birlikleri; Dael, Barrak Köyünün batısı ve Allakiyat Tepesinde Nusracı birçok teröristi ekipmanlarıyla birlikte etkisizleştirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.