Suriye ordusunun Doğu Guta’daki başarıları sürüyor

  • 08 Mart 2018
  • 1.046 kez görüntülendi.
Suriye ordusunun Doğu Guta’daki başarıları sürüyor

Suriye ordu birlikleri masum sivilleri ve askeri mevkileri gaddar saldırılarla hedef alan radikal teröre karşı başarılarını sürdürerek, Doğu Guta’da yeni noktalarda kontrol sağladı.

Suriyeli bir askeri kaynak ordu birliklerinin Şam kırsalı Doğu Guta’da Havş el Aşeri yakınları, Muhammediye mezraları, Reyhan ve Mesraba bölgelerinde Şam ve kırsalında sivil yerleşim alanlarını füzelerle hedef alan teröristlere karşı nitelikli operasyonlarda bulunduklarını belirtti.

Operasyonlarda aralarında saha komutanlarının bulunduğu yüksek sayıda teröristin araç ve cephaneleriyle birlikte etkisiz hale getirildiklerini ifade eden kaynak; radikal teröristlerin bulundukları bölgelerde vatandaşların evleri, yolları ve kamu mülklerde yüksek sayıda bomba düzenekleri yerleştirdiklerine dikkat çekti.

Askeri kaynak ordu birliklerinin Doğu Guta’da kontrolleri altındaki alanları genişletmeleriyle terör örgütleri arasındaki ikmal ve destek hatlarının yanı sıra temas ve bağlantıları kestiklerini ifade etti. Bunun sonucunda teröristlerin ciddi çöküşler yaşadıklarına dikkat çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.