Suriye’de son gelişmeler

  • 02 Ağustos 2016
  • 955 kez görüntülendi.
Suriye’de son gelişmeler

Sana Haber Ajansı Suriye’deki son gelişmeler hakkında şu bilgileri geçti:

Vatan koruyucuları ordu birliklerimiz hain ve tekfirci terör çetelere karşı muhtelif bölgelerde başarılı operasyonlarını sürdürürken, bu çeteleri sayı ve teçhizatlarıyla ağır kayıplara uğratmaya devam ediyor.

DEYREZZOR:

SANA’ya açıklama yapan saha kaynakları; ordu birliklerimizin Deyrezzor Kentinin güneydoğusuna düşen Sanayi Semtinde IŞİD’in bir komuta karargahının yanı sıra bir tüneli muhtevalarıyla birlikte yok ettiklerini ifade etti. Kaynaklar; askeri operasyonlarda çok sayıda teröristin ölü ve yaralı düşürülüp havzalarındaki silah ve mühimmatlarının da imha ediliğine dikkat çekti.

Teröristlere ait tüneli imha etmleri ardından ordu birliklerimizin IŞİD’li teröristlerle şiddetli çatışmalara girdiklerini belirten kaynaklar; çatışmalarda tekfircilieri sayı ve teçhizatlarıyla birlikte ağır kayıplara uğrattıklarını sözlerine ekledi.

HAMA:

Diğer yandan hava güçlerimiz Hama İline tabi Selemiye kırsalının doğusu Doğu Mufekkir Köyünde IŞİD’in toplanma yerleri ve mevkilerine yönelik hava operasyonları gerçekleştirdi. Hava operasyonlarında teröristlere ait 3 komuta karargahının yanı sıra bir kısmı ağır makineli silahla donatılmış araçlar yükleriyle birlikte tamamen etkisiz hale getirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.