Tekfirci Terör Örgütleri 4 Elebaşlarının Öldüğünü İtiraf Etti…

  • 22 Şubat 2015
  • 714 kez görüntülendi.
Tekfirci Terör Örgütleri 4 Elebaşlarının Öldüğünü İtiraf Etti…

Tekfirci terörist örgütleri Halep kuzey kırsalında bazı elebaşlarının öldüğünü itiraf etti.

Tekfirci örgütler sosyal paylaşım sitelerinde Halep kırsalında ağır kayıplar verdiklerini, aralarında sözde “İslami Ahraru Şam Hareketi” adlı terör oluşumu komutanları Basil Fad’us ile Mustafa el Salih’in yanı sıra sözde “Şam Cephesi”ne bağlı “mücahitler ordusu” komutanlarından Abdulaziz el Haccı’nın yanı sıra bazı elemanların öldürüldüklerine işaret ettiler.

Tekfirci teröristler ayrıca sözde el Ensar Tugayı askeri komutanı Abdulaziz el Ahmet ve Libya uyruklu “Abu Hurayra” lakaplı teröristin öldüğünü itiraf etti.

Türkiye rejimi tarafından alenen destekle Halep kırsalında yayılan tekfirci terör örgütlerinden, Nusra Cephesi, sözde “Nurettin Zenki Hareketi”, Asarul Din Cephesi”, “Selçuklular Tugayı”, “Sultan Murat Tugayı”, “Sultan Abdulhamit Tugayı”, “İslami Ahraru Şam Hareketi” ile saflarında yüzlerce yabancı kiralık teröristi barındıran “Muhacirin ve Ensar Ordusu” en bariz olanları sayılıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.