Tekfirciler Suriye Halkına Korkak Saldırılarını Sürdürüyor

  • 28 Kasım 2015
  • 757 kez görüntülendi.
Tekfirciler Suriye Halkına Korkak Saldırılarını Sürdürüyor

Türkiye ve Suudi rejimlerinin desteklediği tekfirci teröristler ağır kayıplarının öfkesiyle savunmasız Suriyeli vatandaşları korkak saldırılarla hedef almaya devam etti.

Şam Emniyet Müdürlüğünde bir kaynak SANA’ya açıklamasında; Suudi rejiminin finans ve talimatlarıyla Doğu Ğuta’da faaliyet gösteren ‘İslam Ordusu’ tekfircilerinin Şam’ın sivil yerleşim alanlarından Bab Tuma’ya bir havan roketiyle saldırdıklarını aktardı.

Roketin semtteki ana caddelerden birine düştüğünü belirten kaynak; 1 vatandaşın şehit, 3 vatandaşın da yaralı düştüklerini söyledi. Kaynak vatandaşlara ait 4 aracın da maddi hasar gördüğünü sözlerine ekledi.

HASEKE:

Öte yandan Haseke Emniyet Müdürlüğünde bir kaynak; teröristlerin bugün Haseke kırsalı Kamışlı Kentindeki Haliç Kavşağının Korniş Sokağına yerleştirdiği bir ses bombasını havaya uçurmaları sonucunda bir kız çocuğunun hafif yaralandığını ifade etti.

Bu arada IŞİD terör örgütü Haseke ve kırsalında savunmasız sivil insanları bombalı araç ve bomba düzenekleriyle sürekli olarak hedef alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.