Tel Aviv’de GerçekleÅŸtirilen Bıçaklama Eyleminde 2 Siyonist Öldü

  • 19 Kasım 2015
  • 751 kez görüntülendi.
Tel Aviv’de GerçekleÅŸtirilen Bıçaklama Eyleminde 2 Siyonist Öldü

Tel Aviv kentinde bu akşam (19 Kasım Perşembe) gerçekleştirilen bıçaklama eyleminde iki Yahudi yerleşimci öldü ve üç yerleşimci de yaralandı. Yaralı yerleşimcilerin durumlarının ağır olduğu ifade edildi.

Eylemi gerçekleştiren direnişçilerden biri de ağır yaralanırken işgal güçlerinin diğer direnişçinin peşine düştüğü bildirildi.

Ä°ÅŸgal televizyonu 2’inci kanalı iki Filistinlinin gerçekleÅŸtirdiÄŸi bıçaklama eyleminde bir yerleÅŸimcinin öldüğünü ve dört yerleÅŸimcinin de ağır yaralandığını söyledi. Eylemden bir süre sonra yaralı yerleÅŸimcilerden birinin daha hayatını kaybettiÄŸi açıklandı.

Ä°ÅŸgal rejimi kaynakları, Filistinli eylemcilerin bıçaklama eylemini Tel Aviv’deki Panorama binasında gerçekleÅŸtirdiÄŸini, eylemcilerden birinin kaçmayı baÅŸardığını, diÄŸerinin ise ele geçirildiÄŸini belirtti.

Ä°ÅŸgal rejimi televizyonu 10’uncu kanalı yaralılardan birinin yarasının ağır, birininkinin de orta derecede olduÄŸunu, yakalanan eylemcinin de ağır yaralı olduÄŸunu söyledi.

Eylemin Tel Aviv’in güneyinde meydana geldiÄŸi ve bölgeye çok sayıda iÅŸgal askerinin ve polisinin sevk edildiÄŸi bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.