Tümgeneral Musevi: Düşman yanlış hesaplamalar yaparsa pişman olur

  • 21 Ocak 2021
  • 1.241 kez görüntülendi.
Tümgeneral Musevi: Düşman yanlış hesaplamalar yaparsa pişman olur

İran Ordusu Başkomutanı tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, ”Düşman, yanlış hesaplamalar yaparsa ve yanlış hesaplamalara dayanarak hareket ederse pişman olacaktır.” dedi.

Tümgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, dün 99. Ordu Kara Kuvvetleri Tatbikatı sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ”Ordunun profesyonel birliklerinin muharebe kabiliyetine ve operasyonel durumuna atıfta bulunarak, bu iki gün boyunca, kara kuvvetlerinin, hava güçlerinin desteğindeki başarılarını ve yeteneklerinin hangi üst seviyelerde olduğunu gördük” dedi.

İran ordusu başkomutanı, birleşik ve çok yönlü operasyonları açıklayarak, “Kombine operasyonlar, genellikle hızlı tepki güçleri ve profesyonel birlikler tarafından gerçekleştirilen en karmaşık operasyon türlerinden biridir ve kara kuvvetleri bu tatbikatta bunu çok iyi bir şekilde göstermiştir” dedi.

Tümgeneral Musevi, açıklamasının devamında şöyle dedi: ”Geçtiğimiz ay içinde ülkenin silahlı kuvvetleri düzeyinde gerçekleştirilen bir dizi tatbikat, aslında milletin düşmanlarına yanlış hesaplamalara dayalı her türlü hareketten pişman olmaları için bir uyarı olacak.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.