Usame Hemdan: Direniş Filistin zaferi için tek yoldur

  • 16 Aralık 2014
  • 888 kez görüntülendi.
Usame Hemdan: Direniş Filistin zaferi için tek yoldur

Filistin Ä°slami DireniÅŸ Hareketi  uluslar arası iÅŸler  sorumlusu Usame Hemdan, Filistin’in zaferine giden tek yolun direniÅŸ olduÄŸunu söyledi.

Usame Hemdan, Ä°ran Kanal 2.’ye verdiÄŸi demeçte,terör rejimi Ä°srail tarafından Gazze Åžeridi’nin 8 yıldır  muhasara altında tutulmasına temas ederek, ırkçı Ä°srail’in baskı ve tehditle Filistinlileri boyun eÄŸmeye ve teslim almaya zorladığını belirtti ve ‘Ama direniÅŸ bu zamana kadar baÅŸta tüneller olmak üzere deÄŸiÅŸik yollardan  izzetli bir ÅŸekilde ayakta kalmayı  baÅŸardı’ dedi.

Hemdan, terör rejiminin Gazze’ye yönelik son 51 günlük savaşında, Gazze’deki  evlerin üçte birinin, okullarının dörtte birinin,  saÄŸlık merkezlerinin yüzde 20’sinin  yok olduÄŸunu ama bütün bunlara raÄŸmen HAMAS’ın  direniÅŸe devam edeceÄŸini  gösterdiÄŸini söyledi.

HAMAS yetkilisi bazı Arap ve Ä°slam ülkelerinin Filistin ve Mescidi Aksa konusundaki tutumlarının  küstahça olduÄŸunu belirterek, onların bu tutumlarıyla Beyaz Saray’a yaranmak istediklerini ama onların bu tutumlarının milletlerinin nezdinde  rezil rüsva olmasına neden olduÄŸunu söyledi.

Tekfirci gruba karşı olduklarını ve onlarla mücadele ettiklerini  söyleyen Hemdan, onların Ä°slam’ı doÄŸru yorumlamadıklarını ve kendi yanlış düşüncelerine göre  yorumladıklarını  söyledi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.