Yemen ordusundan Suud Rejimine uyarı!

  • 20 Mart 2017
  • 1.081 kez görüntülendi.
Yemen ordusundan Suud Rejimine uyarı!

Yemen ordusu sözcüsü yardımcısı Suudi rejimi ele başlarını uyararak, Yemen limanlarına yönelik hava saldırılarını sürdürmeleri durumunda, bu ülke ordusu ve halk direniş güçlerinin kendi operasyonlarını Arabistan’ın derinliklerine kadar yayacaklarını bildirdi.

Lübnan el-Mayadin televizyonunun bildirdiğine göre Yemen ordusu sözcüsü yardımcısı Aziz Raşid, bundan böyle Arabistan limanları, üsleri ve hava alanlarının Yemen güçlerinin füzelerine hedef olacağını bildirdi.

Arabistan’ın başkenti Riyad’ın hedef alınmasının Yemen ordusu ve halk direniş güçlerinin üstün füze gücünü ortaya koyduğunu bildiren Yemen ordusu sözcüsü yardımcısı Yemenlilerin kendi füze güçlerini daha da artırma kabiliyetine sahip olduklarını bildirdi.

Yemen silahlı güçler sözcüsü Şeref Lokman da, bir kaç gün içinde Yemen ordusu ve halk komite güçlerinin yeni bir operasyon başlatacağını ve böylece savaşta tüm denklemlerin değişeceğini bildirmişti.

Yemenli askeri yetkili, balistik füzenin sözkonusu üsse isabet etmesinin aynı zamanda, Yemenlilerin silahlarını teslim etmesi gerektiğine dair açıklamada bulunan BM Yemen özel temsilcisi İsmail Velid Şeyh Ahmed’e bir mesaj olduğunu belirtmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.