Arabistan’ın saldırılarında 2 bin Yemenli Şehid Oldu

  • 13 Nisan 2015
  • 831 kez görüntülendi.
Arabistan’ın saldırılarında 2 bin Yemenli Şehid Oldu

Yemen silahlı kuvvetleri sözcüsü General Şeref Galip Lokman, Arabistan rejiminin saldırılarında şimdiye kadar 2 bin vatandaşın katliam edildiğini açıkladı. Lokman, buna rağmen Arabistan’ın tek başına Yemen ordusu ve milleti ile baş edemeyeceğini vurguladı.
Başkent Sana’da düzenlediği bir basın toplantısında konuşan sözcü Lokman, Arabistan’ın on Arap rejimini Yemen’e saldırmak için seferber etmesi, Suud rejiminin Yemen ordusu ve milletine tek başına karşı koyamayacağını ve bu yüzden bu ülkeleri seferber ettiğini ortaya koyduğunu vurguladı.
Sözcü Lokman, Yemen milletinin Arap rejimlerden yarım asrı aşkın bir süredir Filistin milletine saldıran ve ezen korsan İsrail’e karşı seferber olmalarını ve Yemen’in yanında katil Siyonistlerle mücadele etmelerini beklediğini ifade etti.
Yemen’e saldıranların, bu ülkede yeni silahlarını Yemen milletinin üzerinde denemekle meşgul olduklarını kaydeden General Lokman, Arabistan ordusunun 150 milyar dolar en modern silahları satın aldığını, ama bu silahları kullanmaktan bile aciz olduğunu ve yüklü paralar ödeyerek kendini savunmak için başka ülkelerin ordularını satın aldığını vurguladı.
Sözcü Lokman, Arabistan rejiminin Yemen’de beslediği El-kaide terör örgütünün çökmeye başladığını görünce Yemen’e saldırdığını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.