Hama’da 300 IŞID unsuru öldürüldü

  • 25 Nisan 2017
  • 1.656 kez görüntülendi.
Hama’da 300 IŞID unsuru öldürüldü

Suriye ordu güçleri, terör örgütü IŞID’ın üslerine yönelik başarılı operasyonlarının devamında, 300 teröristi öldürürken, cephetun nusra terör örgütünün Dera’daki üssüne yönelik saldırılarda da onlardan birçoğunu öldürdü veya yaraladı.

Suriye’nin resmi haber ajansı Sana’nın verdiği haberde, Suriyeli kaynaklar, Suriye ordu güçlerinin bu ülkenin batısındaki Hama bölgesine yönelik operasyonlarında çok sayıda terörist yaralanırken,  onlara ait 20 araç ve 2 tank ve mühimmat depolarının imha edildiği belirtildi.

Öte yandan ordu güçleri Şam çevresinde, El Kabun mahallesinin doğu kısımlarında başarılı operasyonlarına devam ederken, terör örgütü cephetun nusra’ya ağır kayıplar verdirdiler. Ayrıca bu bölgede terör örgütü cephetun nusra’ya ait bir  tüneli imha edip, buradaki tüm terörist unsurlarını öldürdüler.

Bu arada Suriye ordusu savaş uçakları da silahlı terör gruplarının Humus’un doğusundaki   El Ameriye, Eyn Hoseyn bölgeleri hedef aldılar. Terör örgütlerinin Eyn el Denanir köyünü hedef almalarına karşılık sözkonusu saldırının gerçekleştiği, gelen haberler arasında./

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.