Heniyye, Bu Akşam Twitter’da Batılıların Sorularını Cevaplayacak.

  • 15 Mart 2015
  • 795 kez görüntülendi.
Heniyye, Bu Akşam Twitter’da Batılıların Sorularını Cevaplayacak.

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, bu akşam (15 Mart Pazar) sosyal paylaşım sitelerinden Twitter’da “#AskHamas” etiketiyle Batılıların Hamas ile ilgili sorularını yanıtlayacak.

Heniyye’nin ofisi tarafından konuyla ilgili yayınlanan açıklamada, Heniyye’nin akşam saat 19:00’dan 22:00’ye kadar Twitter’da #AskHamas etiketi altında sorulara cevap vereceği ifade edildi.

Hamas Hareketi, Cuma akşamı sosyal paylaşım sitesi Twitter’da “#AskHamas” etiketiyle tanıtım kampanyası başlatmıştı. Kampanya, Batı toplumlarının hareket ile ilgili sorularına cevap vermeyi hedefliyor.

Kampanya çerçevesinde ilk gün milletvekili Hüda Naim ağırlıklı olarak kadının hareket içindeki rolüyle ilgili sorulara cevap verirken, ikinci gün de eski esirlerden Ruhi Müştehi takipçilerden gelen soruları yanıtladı.

Kampanyanın üçüncü gününde bu akşam Hamas Hareketi Siyasi Birimi Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye’nin sorulara cevap vereceği, yarın akşam ise hareketin askeri kanadından bir yetkilinin soruları cevaplayacağı bildirildi.

“#AskHamas” etiketi, kampanyanın ilk gününde kısa süre içinde Twitter gündeminde dünya çapında trend topics listesine girmeyi başarmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.