Seyyid Abdulmelik el Husi: Amerika Afganistan’da yenildi

  • 20 Ağustos 2021
  • 2.051 kez görüntülendi.
Seyyid Abdulmelik el Husi: Amerika Afganistan’da yenildi

Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri Amerika’nın kendi uşaklarınca diğer ülkelere karşı savaş ve cinayete gönül bağladığını, halbuki Afganistan’da açıkça yenildiğini belirtti.

El-Mesire TV kanalının haberine göre seyyid Abdulmelik Bedreddin Husi dün akşam Aşura münasebeti ile yaptığı konuşmada bugünü anmanın İmam Hüseyin’e -as- bağlılık ve hak ve hakikati savunma anlamında olduğuna işaretle, İmam Hüseyin’in -as- İslami ümmetin geleceği için önemli olan tarihin hassas bir döneminde kıyam ettiğini söyledi.
El-Husi Ümeyye Oğulları hanedanının cahiliye mirası ile çağımızda Amerika ve İsrail’in başını çektiği zalimler ve onları izleyenler arasında benzerlikler olduğunu belirterek “Bu yüzden bizler müslüman ümmeti olarak bağımsızlık ve özgürlük için çalışmalıyız” dedi.
Abdulmelik Husi, hakkın, Filistin halkını savunma ve direniş ve Siyonistleri ihraç etmekte olduğunu ifade ederek “hak, llübnan, Suriye, Irak, Bahreyn ve tüm dünya ülkelerindeki mazlum halklar ve ve en feci cinayetleri işleyen Amerikan Suudi-saldırısına karşı aziz Yemen halkının yanında direnmektir” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.