Suudi rejimi Halep’te teröristlere desteklerini sürdürüyor

  • 07 Kasım 2016
  • 1.057 kez görüntülendi.
Suudi rejimi Halep’te teröristlere desteklerini sürdürüyor

Suudi uyruklu bir terörist, Suudi rejimi ve bazı arap rejimlerin Suriye’nin Halep kentinde terör örgütlerine yönelik her türlü silah ve mali destek verdiğini söyledi.

İRİB’in verdiği habere göre Fetih terör örgütü üyelerinden Suudi uyruklu  Abdullah el’Mehisni, Halep’in doğusunda  Suudi rejimi ve bazı mürteci Arap rejimlerin teröristlere her türlü silah ve mali destek verdiklerini ve bu doğrultuda teröristlerin füze gibi ağır silahların alımı ve temininde de Halep ve İdlib’li işadamlarının rolünün olduğunu bildirdi.

Suudi uyruklu terörist  terör örgütünün üst düzey 4 liderinin de öldürüldüğünü itiraf ederken,  Arabistan, Türkiye, ve diğer bazı bölgelerinin yanısra Amerika’nın  teröristlere yönelik  her türlü desteği sürüyor.

Bu arada  IŞİD ile mücadele ettiğini ileri süren Türkiye’nin  tutumuna da tepkiler gelmeye devam ederken Suriyeli kaynaklar Türkiye’nin Irak ve Suriye toprakları üzerinde yayılma hedefiyle gerçekte Osmanlı İmparatorluğunu yeniden ihya etme hedefinde olduğunu iddia etmekteler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.