Lübnan cumhurbaşkanı: İsrail Lübnan’a saldıracak ve işgal edecek cesaret ve güçte değil

  • 31 Ekim 2017
  • 1.801 kez görüntülendi.
Lübnan cumhurbaşkanı: İsrail Lübnan’a saldıracak ve işgal edecek cesaret ve güçte değil

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, İran’ın bölgesel bir güç olduğunu belirterek, bölgesel gelişmelerde İran’ın varlığının kesinlikle inkar edilemeyeceğini bildirdi.

İran’ın Astana ve Cenevre görüşmelerindeki varlığının, İran’ın bölgesel gücünü gösterdiğini belirten Mişel Avn, Arabistan’a yakınlığıyla bilinen el-Mustakbel televizyonu müdürünün, Arap ülkelerinin İran ile ihtilaflarında Lübnan cumhurbaşkanının tutumunun ne olduğu yolundaki soruya ise kesinlikle bu iddiayı reddederek, tüm Arap ülkelerinin İran ile ihtilaf içinde oldukları iddiasının temelden yalan olduğunu bildirdi.

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn ayrıca İsrail rejiminin artık geçmişte olduğu gibi her tepesi estiğinde Lübnan’a saldıracak ve işgal edecek cesaret ve güçte olmadığını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.