Irak Hizbullah Taburları: Irak’ta İç Savaş Çıkması Durumunda İlk Yanacak Olanlar ABD ve Baasçılardır!
Irak Hizbullah Taburları, Irak’ta olası bir iç savaş konusunda uyarıda bulundu.
El-Meyadin haber ajansının bildirdiğine göre, Irak Hizbullah Taburları, ülkedeki son olaylara tepki gösterdi.
Irak Hizbullah Taburları, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Eğer ülke iç savaşa doğru hareket ederse, o zaman bölgenin ve aklın (mantığın) sesi artık duyulmaz ve ülke yanar.”
Hareket yaptığı açıklamanın devamında; “Bu durumda, Irak topraklarının hiçbir kısmı güvenli olmayacaktır.” diye belirtti.
Irak Hizbullah Taburları; “Bu yangında ilk yanacak olanlar; Amerikalılar, Baasçılar ve provakatörlerdir.” diyerek ABD’ye ve destekçilerine açıkça uyarıda bulundu.
Geçtiğimiz gece Necef şehrindeki İran konsolosluğu, maskeli unsurlar tarafından saldırıya uğramış ve bu durum ülkede ciddi tepkilere yol açmıştı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
BİR YORUM YAZ

Eğer Irakta çıkan kaos bitirilirse muhtemelen tek hedef abd ve israil olabilir. Çünkü bölgede kontrolün direniş lehine geçmesi demek abd üslerinin işinin bittiğini ,Israille direnişin başbaşa kalacağını gösterir.