Siyonist İsrail güçleri, Kudüs’te bir spor kulübü’ne baskın düzenledi

  • 25 Kasım 2015
  • 736 kez görüntülendi.
Siyonist İsrail güçleri, Kudüs’te bir spor kulübü’ne baskın düzenledi

İşgal güçleri bugün (25 Kasım Çarşamba) öğle saatlerinde Kudüs’ün Et-Tur köyünde “Cebelu’z-Zeytun” Spor Kulübü’ne baskın düzenleyerek, işgal mahkemesinin kararıyla kamera kayıtlarına el koydu.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre işgal güçleri spor kulübüne ve özellikle de vücut geliştirme salonuna baskın düzenleyerek kamera kayıtlarını istedi.

Bu arada işgal güçlerinin Et-Tur köyünde Filistinli bir genci gözaltına aldığı ve ellerini kelepçeleyerek devriye aracının içinde darp ettiği bildirildi.

Öte yandan, işgal güçlerinin Es-Savane Mahallesi’nde Et-Tur köyüne giden yol üzerinde bir ay önce kurduğu kontrol noktasını kaldırdığı ve Selman El-Farisi Caddesi’ni açtığı ifade edildi.

Kudüs İntifadası’nın başından bu yana Kudüs’teki baskılarını artıran işgal güçleri neredeyse her gün kentin çeşitli bölgelerine baskın düzenliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.