Beyaz Miğferliler, Suriye Ordusu Aleyhinde iftira Atarak Karalama Kampanyasına Devam Ediyor

  • 20 Şubat 2018
  • 1.923 kez görüntülendi.
Beyaz Miğferliler, Suriye Ordusu Aleyhinde iftira Atarak Karalama Kampanyasına Devam Ediyor

“Beyaz Miğferiler” veya “Beyaz Baretliler” ya da bir kısım uluslar arası bağımsız örgütlerin “ölüm tüccarları” adını verdikleri sözde insani gruplar; Suriye ve halkına karşı düşman güçlerin destek ve yönlendirmeleriyle çalışan bir yalan ve komplo makinesi olduklarını her gün daha net bir şekilde kanıtlamaktalar.

Kimyasal saldırlar ve daha başka konularda Suriye ordusunu karalamak ve suçlamak için sinema filmi çeker gibi asılsız ve sahte görüntüler hazırlayıp onları destekleyip yönlendiren güçlere ve devletlere ait medya araçlarında büyük bir dezenformasyon hamlesiyle kullanan ölüm tüccarları ekibi; bir kez daha benzer bir adımla işverenleri ve efendileri tarafından azılı terör örgütlerin bir şekli olduğunu kanıtladı.

Beyaz Miğferliler insani amaçlı bir örgüt olduğunu lanse ettiği bir sırada gerçeğinde işverenlerine hizmet eden terörist örgütten başka bir şey olmadığını da birçok raporda kanıtladı.

Birçok medya ve istihbarat raporunda Beyaz Miğferlilerin gündüz insani çalışmalarda bulundukları görünümüne girmeleriyle gece de silahlarını kuşanıp azılı radikal teröristler olarak faaliyetlerde bulunduklarını ifade ediyor.

Beyz Miğferliler son olarak İdlib İline tabi Serakib Bölgesinde belli başlı dış güçlerin yardım ve desteği ile temin ettikleri 30’dan fazla tüp ile sözde kimyasal saldırıya maruz kalan sivilleri kurtarma görüntüleri hazırladı.

İngiliz BBC kanalının logosunun da yer aldığı ve sineme filmi çeker gibi hazırlanan görüntülerin gerçeği internette çıkan fotoğraflarla deşifre edildi. Fotoda beyaz miğferlilerin kurtardıkları sözde sivil vatandaş, çekim bittikten sonra sağ salim olarak hatıra fotoğraflarının aldığı görülüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.